Vásárlás előtt kérjük figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket (továbbiakban ÁSZF). Jelen ÁSZF a Lantos Jánosné Ev.
webáruházához kapcsolódik, kérdés esetén kérjük keressen minket ügyfélszolgálati elérhetőségeinken.

Lantos Jánosné Ev.(a továbbiakban Szolgáltató), és a Szolgáltató szolgáltatásait igénybe vevő Partnernek (a továbbiakban Partner)
A Szolgáltató a  thebabybear.hu weboldalán keresztül bonyolított adásvétele során történő együttműködésének feltételeit tartalmazza.

A Lantos Jánosné Ev. főtevékenysége szerint ruházati kiskereskedelemmel foglalkozó társaság.

 1. Webáruház üzemeltetői adatai: (továbbiakban Szolgáltató)

Szervezet neve: Lantos Jánosné Ev.
(továbbiakban Szolgáltató)

Székhely: 1171 Budapest, Perec utca 26.

Adószám: 67813036-1-42

Nyílvántartási szám: 50798711

E-mail: info@thebearstyle.com

Cím: 1171 Budapest, Perec utca 26.

Telefon: 06-20-478-48-52

Kapcsolattartó: Lantos Berni

 • Vásárlási feltételek

A megrendelések leadása elektronikus úton történhet a http://thebabybear.hu/ webáruházon keresztül. A megrendelés interneten (azaz távollévő felek között) megkötött, írásbeli szerződésnek minősül, melynek feltételei a jelen ÁSZF pontjaiban kerülnek meghatározásra. A megrendelésről a rendelés leadása után visszaigazolást küldünk. A megrendelés tartalma webáruházunk rendszerében elektronikusan archiválásra kerül és utólagosan hozzáférhető, visszakereshető. A szerződés nyelve magyar. A rendelésekkel kapcsolatos tájékoztatásokat a Szolgáltató elektronikus úton küldi el a felhasználók részére. A rendelés leadása előtt a felhasználónak lehetősége van a regisztrációkor megadott adatok módosítására. A vásárló szavatolja, hogy a megadott adatai valódi adatok. A hamis adatszolgáltatásból eredő valamennyi kár a vásárlót terheli (pl. valótlan címre történő postázás költsége stb).

Jelen ÁSZF a http://thebabybear.hu/  webáruházán keresztül értékesített termékekre, illetve az itt elérhetővé tett információkra terjed ki.

 • A webáruház használata

Szerződéses kapcsolat 

A Szállító teljesítései a szerződő felek eltérő írásos megállapodásának hiányában kizárólag az „ÁSZF”-ben meghatározott feltételekkel történhetnek, amelyek a Partner internetes regisztrációja során megadott külön nyilatkozatával a Partner által elfogadottnak minősülnek, a szerződés részévé válnak abban az esetben is, ha a Partner a megrendelései vonatkozásában esetlegesen saját általános szerződés feltételekkel rendelkezik. Az előbbiek alapján létrejött szerződés módosítására kizárólag írásban, a felek közös megegyezése alapján kerülhet sor. 

 A Partner az internetes regisztrációját követő megrendelésével a jelen „ÁSZF”-ben szabályozott feltételekkel vállalja, hogy a megrendelt árut átveszi és a Szállító által közölt árjegyzék szerinti vételárat a megállapodott fizetési módon és határidőben maradéktalanul kifizeti. 

A Webshopban jelentkező esetleges hibákért az Eladó felelősséget nem vállal, az árváltoztatás jogát fenntartja. Ezekért az esetleges hibákért elnézésüket kérjük, megértésüket köszönjük.

Regisztráció

Webáruházunkban regisztráció nélkül van lehetőség böngészni, viszont a vásárláshoz és a rendelés véglegesítéséhez regisztráció szükséges. Az itt megadott adatokat az üzemeltető bizalmasan kezeli, azokat harmadik félnek semmilyen esetben sem adja át (kivételt képez a szállítást végző futárszolgálat), csak számlázás, és a szállítás céljára használja fel. A vásárlás véglegesítése a weboldal jobb alsó oldalán található Megrendelem gomb használatával zárul le.

 • A vásárlás menete

 Kosár

A kosár tartalma a megrendelés véglegesítése előtt bármikor változtatható. Változtatás esetén a felugró menüben módosíthatja a megrendelni kívánt mennyiséget, a termékek méreteit, ekkor a kosár automatikusan újra számolja az árakat, és rögzíti a változtatott mennyiségeket.

A vásárlási folyamat lépései

Amennyiben a szállítási címe eltér a számlázási címtől, kérjük jelölje meg szállítási címét is. Ezt úgy tudja megtenni, hogy a „szállítás másik címre” felirat melletti jelölőnégyzetre kattintva beállítja az abban látható pipát, ekkor megjelenik a szállítás cím alatt egy külön ablak, melyre kattintva megadható a szállítási cím.

Megrendelés véglegesítése

A Partner kifejezetten tudomásul veszi, hogy a Szolgáltató felé a megrendelését a regisztrációját követően adhatja le. A rendelés visszaigazolás esetleges nem várt elmaradása az áru szállításának nem előfeltétele, az áru átvételével a rendelés visszaigazolás kiadásának elmulasztása esetén is a szerződés a Szolgáltató és a Partner között érvényesen létrejön. 

A Partner által a webáruházon keresztül leadott megrendelés esetén a Szolgáltató elektronikus úton haladéktalanul automatikus visszaigazolást küld. Az automatikus rendelés visszaigazoló e-mailben a visszaigazolt termékek mennyisége és a szállítás időpontja tájékoztató jellegűek, a megrendelés teljesítésének időpontját a Szállító által küldött második e-mail tartalmazza. A felek között magyar nyelven a második visszaigazoló e-mailben írt módon létrejött szerződés, írásbeli szerződésnek minősül, amely alapvető feltételeinek (termékek és árak) módosítása utólag már nem lehetséges.
Kérjük, hogy amennyiben a rendelés leadása után 24 órán belül nem kapott visszaigazoló emailt, azt jelezze felénk az ÁSZF 1. pontjában megadott ügyfélszolgálati elérhetőségek valamelyikén, mert így a megrendelése nem volt sikeres, cégünk felé pedig nem keletkezett teljesítési kötelezettség.

 A Partner vállalja, hogy a legkisebb rendelési egységeket figyelembe véve adja le megrendeléseit. A Partner tudomásul veszi, hogy a Szállító az árlistájában, webáruházában szereplő termékek, ott feltüntetett legkisebb csomagolási egységeiben teljesíti a megrendeléseit.

Partner ismeri és elfogadja az interneten történő vásárlás kockázatait, amelyre tekintettel internetes vásárlás esetén a Szállítót a működési körén kívül eső tényezőknek felróhatóan különösen nem terheli felelősség:

 • az internetes hálózat bármilyen, a webáruház működését és a Partner vásárlását akadályozó működési hibája;
 • az internetes megrendelés küldése vagy a rendelés visszaigazolásának fogadása során nem a Szállítótól származó bármely adat érkezése,
 • bármely partneri vételi eszközben történő bármilyen meghibásodása;
 • a vásárlás folyamatában alkalmazott bármely partneri szoftver nem megfelelő működése; 
 • az internetes szolgáltató hálózatban fellépő bármilyen programhiba, rendkívüli esemény vagy technikai hiba következményei tekintetében.

Fizetés és szállítás

A webáruházban található termékek árai 27%-os áfát tartalmaznak, a termék adatlapon a bruttó árak feltüntetésre kerülnek. A feltüntetett ár a szállítási költséget, illetve a fizetési tranzakciók összegét nem tartalmazza!

Fizetési módok:

 • Személyes átvétel:
  Készpénzben a Szolgáltató üzlethelységében vagy a Szolgáltató által megjelölt egyéb helyen történő átvételkor: Az áru átvételekor történő fizetés választása esetén a Felhasználó a Szolgáltató üzlethelységében, vagy a Szolgáltató által megjelölt egyéb helyszínen fizeti meg a termék vételárát készpénzben. Készpénzes fizetésre csak magyar forintban (HUF) van lehetőség.
 • Fizetés utánvétellel:
  Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a Felhasználó a megrendelés végösszegét a futárnak teljesítse készpénzben a megrendelt termék(ek) átvételekor.
 • Átutalással:
  Felhasználó a megrendelt termékek ellenértékét a visszaigazoló e-mailben található bankszámlára 3 napon belül köteles átutalni. Az összeg Szolgáltató bankszámláján történő jóváírását követően a Felhasználó jogosult a termék(ek) általa meghatározott módon történő átvételére.
 • Barion / bankkártya-fizetés.:
  Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Tudomásul veszem, hogy a Lantos Jánosné Ev. (1171 Budapest, Perec utca 26.) adatkezelő által a   http://thebabybear.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az Barion Payment Zrt., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, e-mail cím, telefonszám, számlázási címadatok és szállítási címadatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a Barion Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: https://www.barion.com/hu/adatvedelmi-tajekoztato/

A megrendelt termékeket a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. szállítják a megadott címre.

 • A megrendelt áru szállítása a Partnerrel egyeztetett időpontban, a megrendelésben megadott szállítási címre történik. Az árunak az egyeztetett időpontban történő átvételéről a Partner köteles a saját felelősségére gondoskodni. Amennyiben a szállítás időpontja nem megfelelő a Partner számára, úgy köteles a megrendelés kiszállítását megelőző 24 órán belül a Szállító részére értesítést küldeni. A megrendelt árut a Szállító szállítmányozó partnerei munkanapokon 7-18 óra között szállítják házhoz.
 • A megrendelések a weboldalon közölt és a visszaigazoló e-mailben megerősített szállítási díj ellenében kerülnek kiszállításra. A Partner tudomásul veszi, hogy a Szállító a kialakult logisztikai folyamatai miatt a Partnertől azonos napon érkező, de időben eltérő, több megrendelés esetén a házhozszállítás díja szempontjából – a Szállító ettől eltérő visszaigazolása hiányában – külön ügyletnek minősülnek, így külön csomagként, külön szállítási díj ellenében kerülnek kiszállításra. 
 • Az áruátvételkor a Partner képviselője útján köteles meggyőződni az áru mennyiségi, minőségi meglétéről, illetve a csomagolás épségéről és ezt a tényt a kísérőokmányokon aláírásával igazolja.

  Az áru kísérő okmánya a szállítólevél, számla vagy a logisztikai cég bizonylata, amelyen egyik fél sem jogosult javítást végezni. 
 • A Partner jogosult az árut a Szállító költségén visszaküldeni, és a fizetést megtagadni, az alább felsorolt esetekben:
  • az áru minősége, mennyisége vagy csomagolása nem megfelelő, a rakodás nem megfelelő, számolhatatlan, balesetveszélyes*
  • az árucikk nem lett megrendelve;
  • az árucikk nem időre érkezik;
  • nem a megállapodott paraméterekkel bír a termék (pl.: kevesebb darabszám, eltérő méret, … stb.).

*Amennyiben a Partner a házhozszállítás során a leszállított áru csomagolásán külsérelmi nyomokat észlel, a rakodás nem megfelelő, balesetveszélyes vagy vélelmezhető a csomagoláson belül az áru sérült állapota, úgy köteles a szállítmányozó céggel kárjegyzőkönyvet felvetetni. A Partner a házhozszállításból eredő áru sérülések reklamációit kizárólag a Partner és a szállítmányozó cég által felvett kárjegyzőkönyv alapján érvényesítheti a Szállító felé. 

A megrendelt termékek helyszíni átvételét a Szállító a Partner számára hétfőtől – péntekig 8:00 – tól 15:00 óráig biztosítja a telephelyén. Amennyiben a Partner a megrendelés során helyszíni átvételt kér időpont megjelölésével, úgy a megrendelt és összekészített termékeket a Szállító a megadott és visszaigazolt időponttól számított két munkanapig biztosítja átvételre. A második munkanap elteltével – amennyiben a Partner nem veszi át az árut – a megrendelés törlésre kerül. Amennyiben a Partner továbbra is igényt tart a megrendelt termékekre, úgy azokat ismételten meg kell rendelnie az aktuálisan érvényes kondíciók szerint.

Egyedi megrendelés

Ügyfélszolgálatunkkal történt előzetes egyeztetés után lehetőség van egyedi megrendelések leadására is. Az egyedi megrendelések esetén a szállítási és fizetési feltételek eltérhetnek a fentiektől.

 • TULAJDONJOG FENNTARTÁSA, ÁRU ÉRTÉKESÍTÉSE

A Szállító a leszállított áru tulajdonjogát minden esetben fenntartja az áru ellenértékének maradéktalan megfizetéséig, illetőleg mindaddig, amíg a Partnerrel szemben bármilyen követelése áll fenn, ideértve a késedelmi kamatot és behajtási költségeket is. Előbbiek alapján a Partner nem jogosult a tulajdonjogi korlátozás alá eső termékeket megterhelni.

 A Partner kizárólag a szokásos üzletmenetében jogosult a tulajdonjogi korlátozás alatt álló termékeket értékesíteni, azonban abban az esetben, ha a Partnernek lejárt fizetési kötelezettsége van a Szállító felé, köteles a nála található még nem értékesített, a Szállító által leszállított vagy szállítás alatt lévő termékeket a fennálló követelés mértékéig visszaszolgáltatni, illetőleg azokat a Szállító székhelyén a Szállító rendelkezésére bocsátani. 

Amennyiben a Partner lejárt és nem lejárt tartozása meghaladja a Partnernek a külön megállapodásban rögzített hitelkeretét, úgy a Szállító jogosult felfüggeszteni a további szállításokat az ellenérték maradéktalan megfizetéséig. 

 • TRANSZPORTKÁROK, REKLAMÁCIÓ

A Szállító raktárából csak egyedi jelzésű ragasztószalaggal lezárt csomag vagy bontatlan gyártói csomagolásban kerül kiszállításra. Amennyiben a Partner a ragasztószalag sérülését észleli, úgy a Szállító megbízottjától köteles írásbeli igazolást kérni. A Szállító kizárólag abban az esetben tud kárigénnyel fellépni a logisztikai céggel szemben amennyiben írásbeli tájékoztatást kap a Partnertől a káreseményről. 

A leszállított áru rendeltetésszerű használatát nem akadályoz hiba vagy hiányosság esetén a Partner nem jogosult az áru átvételét megtagadni, illetőleg előbbiekre való hivatkozással az áru ellenértékének kifizetését megtagadni. Az áru átvételével a kárveszély az áru tekintetében a Szállítóról vagy szállítmányozó partneréről átszáll a Partnerre.

Amennyiben a Partner a házhozszállítás során a leszállított áru csomagolásán külsérelmi nyomokat észlel, a rakodás nem megfelelő, balesetveszélyes vagy vélelmezhető a csomagoláson belül az árú sérült állapota, úgy köteles a szállítmányozó céggel kárjegyzőkönyvet felvetetni a kár bizonyíthatósága érdekében.

A tételesen átadott és átvett szállításokat követően a Szállító mennyiségi és minőségi reklamációt nem fogad el. 

 • REKLAMÁCIÓ, VISSZÁRU

A Partner a tételes átvétel elmaradása esetén a Megrendeléstől eltérő szállításra vonatkozó reklamációs igényét köteles az áru átvételétől számított két munkanapon belül jelezni a Szállítónak az info@mrpocak.com e-mail címen. A partneri reklamációk jogosságát és az elállás megfelelőségét a Szállító reklamációkért felelős munkatársa bírálja el a reklamáció, illetve elállás beérkezésétől számított két munkanapon belül.

A szállítás során sérült termékek reklamációi esetében – visszaküldés hiányában – a Szállító a Partnertől termékfotó mellékelését kéri. Amennyiben a megrendelt áru csomagolása házhozszállítás során sérült, úgy a Partner köteles a szállítmányozó céggel kárjegyzőkönyvben rögzíteni a reklamáció tényét, ennek hiányában a Szállító nem vállal felelősséget a kártalanításra, az áru jóváírására. 

 A Szállító telephelyén személyesen átvett áruk esetén a Szállító távozást és az okmányok igazolását követően reklamációt nem fogad el a Partnertől, ezért a Partner köteles az áruátadás alkalmával a telephely elhagyása előtt, alaposan ellenőrizni a rendelt áruk minőségi és mennyiségi meglétét.

 A Szállító által jogos, elfogadott visszáruk, reklamációk ellenértékét a Szállító jóváírja a Partner részére legkésőbb a reklamáció kézhezvételétől számított tizennégy naptári napon belül, amely vagy az ellenérték visszautalásával vagy számlakompenzáció útján kerül beszámításra.

 A Szállító a beérkezett reklamációk elbírálásáról negyvennyolc órán belül e-mail visszajelzést küld a Partner részére. Pozitív elbírálás esetén a Szállító a Partnerrel egyeztetett módon rendezi a reklamációt.

A Partner köteles tizennégy napon belül visszajuttatni azokat az árukat, amelyeket a Szállító reklamáció során minőségi hibásnak elfogadott.

 • KELLÉKSZAVATOSSÁG

A leszállított árura a Szállító a hibás teljesítésért kellékszavatossággal tartozik a Ptk. szabályai szerint.

A Partner a hiba felfedezése után késedelem nélkül, fogyasztónak minősülő Partner esetén legkésőbb két hónapon belül köteles a hibát a Szállítóval közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a Partner felelős. Partner kellékszavatossági igénye a teljesítés időpontjától számított egy év, fogyasztónak minősülő Partner esetén két év alatt évül el. Ha a szerződés tárgya használt dolog, az elévülési határidő egy év. 

 • VITÁS KÉRDÉSEK, ALKALMAZANDÓ JOG

A felek kifejezetten megállapodnak abban, hogy a Megrendelő jogszabály kifejezett, ettől eltérő rendelkezése esetén nem jogosult a Ptk. 6:231. §-ában meghatározott általános elállási jog gyakorlására.

 A jelen Általános Szerződési Feltételek megjelenésétől kezdve a korábbiak érvényüket vesztik. Amennyiben az „ÁSZF” bizonyos részei érvénytelennek bizonyulnának, az az egész „ÁSZF” érvényességét nem érinti, az érvénytelen rész helyébe a vonatkozó jogszabályi rendelkezések lépnek. 

 A Partner bármely termék megrendelésével elismeri, hogy az „ÁSZF” rendelkezéseit ismeri, azokat tudomásul veszi és elfogadja.

 A jelen jogviszonnyal kapcsolatosan a felek tudomására jutott valamennyi tény, adat, információ üzleti titoknak minősül. 

 A szerződő felek megállapodnak abban, hogy jelen szerződésből fakadó esetleges jogvitájukat elsősorban békés úton, egyeztetéssel kívánják megoldani. Ha az egyeztetés nem vezet eredményre, akkor a fogyasztónak nem minősülő Partnerek vonatkozásában felek értékhatártól függően kikötik a Budai Központi Kerületi Bíróság kizárólagos illetékességét és annak döntését magukra nézve kötelezőnek, és végrehajtandónak ismerik el.

 A Szállító nem áll a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló 2008. évi XLVII. törvényben írt magatartási kódex hatálya alatt.

 A fogyasztó a panaszával jogosult a Budapesti Békéltető Testülethez (székhely: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310., levelezési cím: 1253 Budapest, Pf.: 10., e-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu) fordulni, vagy a https://webgate.ec.europa.eu/odr/userguide/?page=trader&role=c2b címen az Európai Bizottság által fejlesztett és üzemeltetett online vitarendezési platformot igénybe venni.

 A felek között létrejött szerződés nyelve a magyar, illetőleg a felek közötti szerződéses jogviszonyban a magyar jog szabályai, elsődlegesen a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. törvény, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezései az irányadóak. A Szállító rendeletben írt, fogyasztókra vonatkozó “Elállási/felmondási mintatájékoztatót”, “Elállási/felmondási nyilatkozatmintát” és “A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló mintatájékoztatót”  http://thebabybear.hu  weboldalán külön is közzétette.

 • Elállási/Felmondási jog

Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, Ön jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést.

Az elállási/felmondási határidő az attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy az utolsó terméket átveszi. 

Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre: The Bear Style Kft.
(székhely: 1171 Budapest, Perec utca 26., e-mail: info@mrpcoak.com). 

Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

A különféle fizetési szolgáltatók feldolgozási ideje miatt a visszatérítések akár 29 munkanapot is igénybe vehetnek, amíg megjelennek a bankszámláján. Ha fel szeretné gyorsítani a folyamatot, feltétlenül vegye fel a kapcsolatot bankjával.

 • Az elállás/felmondás joghatásai

Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Ön az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott.) A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket. A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli. Ön kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

 1. Adatvédelmi nyilatkozat

A webáruház használata során a vásárló által önkéntesen rendelkezésére bocsátott személyes adatokat Szolgáltató bizalmasan kezeli, harmadik fél részére nem adja át. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek. Részletesen az Adatkezelési tájékoztatóban olvashat. 

http://thebabybear.hu/adatvedelem/
 •  Szerzői jogok

Szolgáltató oldalain megjelenő, a Lantos Jánosné Ev.
( The Baby Bear Style) márkanévvel ellátott anyagok tartalmának másolása, adat rendszerekben való tárolása, más internetes oldalakon történő közzététele, bármilyen formában történő felhasználása – a személyes használatot meghaladó mértékben – kizárólag Szolgáltató előzetes írásbeli engedélyével történhet.

 • Kockázat

Szolgáltató szolgáltatásait igénybe vevő felhasználók tudomásul veszik, hogy az adattovábbítás folyamán adatok elveszhetnek, megsemmisülhetnek, esetleg illetéktelen kezekbe kerülhetnek, valamint az Internet nyilvános jellegéből adódóan idegen behatolások történhetnek a rendszerbe, így a felvitt adatok (személyes adatokat is beleértve) illetéktelen kezekbe kerülhetnek. Ilyen esetekben Szolgáltatót semmilyen felelősség nem terheli, ez irányú kockázattal a vásárló tisztában van, és ezt a kockázatot a szolgáltatás igénybevételekor vállalja.

 • Jogválasztás

Az ebben a dokumentumban összeállított feltételekre Magyarország és az EU törvényei vonatkoznak.

 BUDAPEST 2020. 06. 16.