the-baby-bear-style

Csephinta - jungle

15.900Ft

A csepphinta a legjobb megoldás azoknak a gyerekeknek,akik nem annyira szeretnek leülni,rajzolni,hanem egész nap pörögnek.

A hinta használatával fejlődik az egyensúlyozó képességük,fejlettebbé válik az idegrendszer,csökkennek a tanulási, magatartási és mozgási zavarok.

Így javulnak a gyermek képességei.

  • Kicsi Kicsi
  • Nagy Nagy
Törlés
Méret Magasság Párna átmérője
Kicsi 140 cm 60 cm
Nagy 150 cm 70 cm
Szállítás / Garancia

Gyors kézbesítés

Igyekszünk a megrendelt termékeket a lehető leggyorsabban kiszállítani Önökhöz.A raktáron lévő árut a megrendelés kézhezvételétől számított 7-10munkanapon belül kézbesítjük. 14napos csere és pénz visszatérítési garancia

Mit tegyen,ha a megrendelt termék nem jó vagy nem nyeri el a tetszését?Minden vásárlónknak joga van a megvásárolt árut a csomag kézhezvételétől számított 14 napon belűl ,hogy kicserélje,vagy vissza postázza a terméket.

Garancia

Termékeinkre 6 hónap garanciát vállalunk.Ha gyártási hiba miatt van a meghibásodás,akkor vállalunk érte garanciát.Hozza be üzletünkbe,vagy adja fel postán.Szakértői véleményt kérünk és ha kell kártalanítjuk vagy kicseréljük a terméket.

The Bear Style Extra méretű férfi ruházat

Jelentkezz be

Nincs még fiókod?

A weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben folytatod a böngészést nálunk, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a cookie-k fogadása ellen.

Csephinta – jungle

Termékek
0 items Kosár
Fiókom
Menu